Banen

Is dierenlevens redden uw passie?
Draag dan uw steentje bij en kom werken voor Vet Emergency!

Bent u een dierenarts op zoek naar een voltijdse of deeltijdse job of samenwerking?

Vet Emergency is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers met interesse in de wereld van diergeneeskundige spoedgevallen en al zijn uitdagingen. Wij kunnen verschillende vacatures en samenwerkingsmogelijkheden aanbieden.

Op diergeneeskundige spoedgevallen staat geen uur en vaak is een snelle diagnose van vitaal belang. Daarom is Vet Emergency er vlug bij, 24 uur per dag, 7 dagen per week, en kan het daarbij een beroep doen op ambulances en de modernste medische apparatuur.

Als spoeddierenarts werkt u in ploegen van 4 tot 10 uur, naargelang van uw voorkeur, en komt u bij de mensen aan huis. Elke interventie is anders en vereist een uitgebreid onderzoek van het dier. In deze job is er dus geen plaats voor routine.

 

 

 

Stuur ons uw sollicitatie!

Flexibele samenwerkingsmogelijkheden

Uw samenwerking met Vet Emergency kan gaan van een zeer flexibele inzet van 4u/week tot een voltijdse betrekking. U kunt naar eigen voorkeur uw werkrooster uitbreiden. Daartoe zal voor u een planning worden opgesteld.

Opleiding

Wanneer u tot ons team toetreedt, krijgt u een gespecialiseerde opleiding in het omgaan met diergeneeskundige spoedgevallen en tijdens uw eerste huisbezoeken wordt u begeleid door een lid van ons team.

Beschikbare hulpmiddelen

U beschikt over alle moderne, diergeneeskundige voorzieningen die u nodig heeft bij uw interventies (medicijnen, bloedanalyses, echograaf, enz.).

Ervaring opdoen

Doordat u te maken krijgt met een grote verscheidenheid aan aandoeningen, kunt u uw vaardigheden als dierenarts verder ontwikkelen en verbeteren. Ervaring is nu eenmaal onbetaalbaar.

Geen exclusiviteit

Dankzij uw flexibele planning kunt u gelijktijdig werken aan verschillende projecten. Wij verlangen geen exclusieve samenwerking: u kunt dus zowel voor ons als voor een andere praktijk of kliniek werken.

Permanente begeleiding

Een ervaren dierenarts is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om uw vragen te beantwoorden of u advies te geven als u moeilijkheden ondervindt tijdens één van uw interventies.

Diergeneeskundige ambulances

Als spoeddierenarts kunt u plaatsnemen achter het stuur van één van onze dierenambulances. Onze voertuigen zijn uitgerust met een apart compartiment voor het vervoer van dieren en beschikken allemaal over brancards, kooien en zuurstofconcentratoren.

Een hecht team

Vet Emergency vormt vooral een hecht en gemotiveerd team dat gedreven wordt door sterke waarden. Wij verwelkomen u graag in ons midden. Teambuildingsessies, gezamenlijke maaltijden, kerstfeestjes en opleidingen maken deel uit van het programma.

Stuur ons uw sollicitatie!

Onze aanwervingsprocedure verloopt snel en transparant: begin alvast met onderstaand formulier. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe profielen!
1

Formulier

Om te solliciteren vult u het formulier op deze pagina in en voegt u uw cv toe.
2

Telefoongesprek

Een medewerker zal contact met u opnemen om uw sollicitatie te bespreken en u meer informatie te geven over de functie in kwestie.
3

Interview

Bezoek ons kantoor voor een gesprek waarin gepeild zal worden naar uw technische bagage en motivatie.
4

Kennismakingsdag

Voordat u wordt aangenomen en om u een goed beeld te geven van de functie, nodigen wij u uit om een dag lang een spoeddierenarts van Vet Emergency te volgen.

Vereisten

  • Diploma diergeneeskunde
  • Ingeschreven bij de Orde der Dierenartsen
  • Een aantal jaar ervaring vormt een pluspunt, maar geen doorslaggevend criterium. Ook als u pas afgestudeerd bent, wordt uw sollicitatie in overweging genomen.
  • Uitstekende kennis van diergeneeskundige theorie
  • Zelfstandig, vindingrijk en hands-on mentaliteit

Aanvraagformulier